Yhteystiedot

Tmi Matti Leväinen
Leväläntie 10
77460 MAAVESI

puhelinnumero: 050 5183060
sähköposti: matti.levainen@levainen.fi

Y-tunnus 2154618-4

HUOM!

Työntekijöiden ei tarvitse poistua testien takia työpaikalta kesken työpäivän. Tulen tekemään kaikki testit työpaikalle. Kuntokartoitus tehdään aina työntekijän kanssa kahdenkesken ja se on luottamuksellinen!

Auton vuokraus

Daimler Double Six Insignia Majestic

Daimler Double Six Insignia Majestic

  • Daimler on Jaguarin parhaiten varusteltu malli
  • Vuosimalli 1994
  • Moottorina 6 litrainen v12
  • Autoja on valmistettu vain 5 kappaletta koko maailmassa, perusversioon erona on 12 senttiä pidennetty akseliväli, josta mallimerkintä Majestic. Insignia merkintä kertoo sen, että autossa on käsin viimeistelty nahkaverhoilu.

 

 

Tärkeimpiä ohjeita hääauton vuokraukseen

 

Tilaa hääauto riittävän ajoissa
Ohje saattaa kuulostaa normaalilta, mutta häiden järjestäjillä ja hääparilla saattaa olla miljoona muutakin asiaa mietittävinään. Järkevää on vähentää tulevaa stressiä ja esivalmistella/tilata hyvissäajoin ne tehtävät jotka on jo päätetty hankkia.

Päivämäärä ja kellonaika on selvä, mutta vuosiluku puuttuu
Tilatessa hääautoa kerro häiden ajankohta tarkkaan. Ei riitä, että päivämäärä ja kellonaika ilmoitetaan, sillä usein hääautot varataan jopa vuotta ennen häätoimitusta.

Kerro haluttu reitti
Kerro tarkka reitti jota haluatte kulkea. Usein kuski vielä tarkistaa reitin, jotta yllätyksiltä vältytään. Tietyöt, tiesulut tai muut kulkemista hankaloittavat esteet ovat syytä selvittää etukäteen ja varmistaa esteetön kulku vielä hääpäivänä.

Osoitteet
Kerro osoitteet mahdollisimman tarkasti. Osoitetiedoissa on syytä mainita kaupungin lisäksi postiosoite, postinumero, talonumero sekä asuntonumero. Huomioitavaa on myös selvittää toimivatko annetut osoitteet auton navigaattorissa.

Yhteystiedot
Jätä riittävästi yhteystietoja yhteydenpitoa varten. Hääjärjestelijöiden puhelinnumerot ja sähköpostiosoitteet ovat välttämättömimmät.

Hääauton koristeet
Toimita hääauton koristeet riittävän ajoissa ja varaa riittävästi aikaa koristeluun, jotta mahdolliset muutokset kiinnitysten suhteen pystytään tekemään. Koristeisiin joudutaan ehkä tekemään pieniä muutoksia riippuen auton koosta tai rakenteista.

Avioparin ensimmäinen malja
Astuessaan hääautoon aviopari saa mahdollisuuden viimeinkin rentoutua. Aviopari saattaa haluta nauttia hääautossa ensimmäisen maljan avioparina. Jos jompikumpi ei nauti alkoholista olisi hyvä olla myös alkoholittomia vaihtoehtoja. Toimita juomat, juomalasit sekä servetit kuskille. Äläkä unohda korkkiruuvia mikäli sellainen on tarpeen.